Ruttenberg ontruimingen De specialist in het verhuur- en verkoopklaar maken vanwoningen en bedrijfspanden met oplevergarantie. Woning aanbod Funda huur, dit is een extra service naar onze klanten.Wij zijn geen makelaars kantoor.

Woning aanbod Funda Spanje

Top woning

Carla Villas III is een nieuw wooncomplex bestaande uit geschakelde villa's in het kleine dorpje La Daya Vieja in het hart van de Vega Baja.

In deze rustige omgeving gelegen bij Carla Villas, bevinden zich deze geschakelde woningen met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet, woonkamer, keuken, terras, bijna 152 m2 bebouwd op percelen met privé zwembad en parkeerplaats.

Daarnaast bieden de woningen de mogelijkheid van een zonneterras. De ramen zijn een van de hoofdrolspelers van deze villa's om het overheersende zonnige landschap volledig te introduceren.

Het interieurontwerp in de uitrusting van deze huizen is uitstekend. Er is gebruik gemaakt van premium materialen, en de nieuwste technologie toegepast om het huis maximaal comfort voor de bewoners te bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en details, of plan een virtuele of live tour!

Indien u een woning uit onze portfolio koopt, vergoeden wij u graag uw reis- en verblijfkosten t.b.v. de aankoop van de woning, vraag naar de voorwaarden.

Avenida de las Cortes Valencianas 8

03177 Daya Vieja, Alicante, Spanje

Uitgelichte kenmerken 160 m² wonen 3 slaapkamers

 

€ 238.000 k.k