Woningontruiming Apeldoorn

Ruttenberg Ontruimingen-Apeldoorn

 

Elk mens is anders, elke woning is anders, elke dag is voor ons anders.

Bent u zelf of de familie niet in staat om een woning te ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

 

Woningontruiming

Een woning laten ontruimen kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn, dat beseffen wij maar al te goed.

 

Een veel gehoord probleem bij een woningontruiming is het tijdsbestek waarneer de woning leeg moet zijn. Om de inboedel zo snel als mogelijk te ontruimen kunnen wij snel handelen op een vakkundige en een milieu vriendelijke manier.

 

Een woningontruiming kan zijn door verschillende omstandigheden bijvoorbeeld door verhuizing naar kleinere woning, overlijden of de woning is verkocht of verhuurd allemaal factoren die meespelen in het proces.

 

Ruttenberg ontruimingen heeft al zeer veel verschillende type woningen mogen ontruimen.

Wij hebben een goed team die rekening houdt met de verschillende omstandigheden.

Wij ontruimen elk type woning door heel Nederland. Wij geven oplevering garantie volgens de afspraken met de woningcorporatie of makelaar.

Ruttenberg ontruimingen kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak.

Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

 

Wij werken op basis van een all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

RUTTENBERG ONTRUIMINGEN Apeldoorn,  DAT STAAT ALS EEN HUIS

Henri Dunantlaan 205 7312 BA  Apeldoorn  80 m² wonen 3 slaapkamers € 895 /mnd

Ben jij op zoek naar een ruim appartement met drie slaapkamers, veel opbergruimte en een prachtig weids uitzicht over de groene omgeving? Rond 1 mei is dit ruime 4-kamerappartement op de 13e verdieping beschikbaar.
De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning en dienen enkel ter impressie van de ruimte.

Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Dit complex is gelegen in een groene omgeving, in Apeldoorn West. Op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn en centraal station.

Het complex kom je binnen op de begane grond, in de centrale portiek met lift en trapopgang. Op de begane grond bevindt zich tevens de eigen berging met voldoende ruimte voor fietsen, opslag etc.

Op de dertiende verdieping kom je binnen in de hal van het appartement met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is circa 27 m² groot en is gelegen aan de voorzijde van het complex. Tegenover de woonkamer is de recent gerenoveerde keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De ruime keuken biedt tevens voldoende ruimte voor een eethoek.
Het appartement beschikt over drie slaapkamers van circa 12, 10 en 9 m².
De badkamer en het toilet zijn toegankelijk vanaf de hal. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche.

Naast een ruime berging op de begane grond van het complex zijn er in de woning meerdere vaste kasten aanwezig met veel bergruimte.

Parkeren in de omgeving is mogelijk met een parkeervergunning van de gemeente Apeldoorn. Tevens zijn er achter het complex nog enkele parkeerplaatsen en garageboxen te huur. De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt €45,00 per maand, een garagebox €75,00 per maand. Ben je geen huurder van Heimstaden maar heb je wel interesse in een parkeerplaats of garagebox? Neem dan contact met ons op.

Wil je een woning in dit complex huren? Hou er dan rekening mee dat er €50,00 servicekosten en €140,00 voorschot stookkosten in rekening worden gebracht. Daarnaast zijn er kosten voor een naamplaatje van toepassing (48,40 incl. BTW.)

Heb je interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op door te reageren en vermeld in je reactie het volgende:
• Beschrijving situatie;
• Reden verhuizing;
• Beschrijving (netto) inkomen.

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Let op: We krijgen momenteel erg veel reacties binnen. Het duurt daarom langer dan we zouden willen om te reageren op telefonische verzoeken en vragen per e-mail. We werken aan een oplossing hiervoor. In de tussentijd verzoeken we je vriendelijk om alleen te reageren via de ‘Plan een bezichtiging’-knop op deze pagina. Bedankt voor je begrip.

Disclaimer
Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!