Dé specialist Woningontruiming voor Noord Holland

Ruttenberg ontruimingen is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw woning of bedrijfspand.

Tevens voor verhuizingen bent u ook bij ons op het juiste adres.


Ruttenberg Ontruimingen Noord Holland

Woningontruiming

 

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel.

Spoedontruimingen zijn mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Woningontruiming Ruttenberg, geregistreerd als erkende woningontruimer met oplevergarantie. 

woningontruiming regionaal als lokaal dienstverlening op maat

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen we schade aan uw woning of (bedrijfs)pand.

 

Wij ondersteunen o.a. het Leger des Heils, Voedselbank en particuliere initiatieven voor mensen die dat nodig hebben. Bruikbare goederen en/of kleding, brengen wij , indien u deze niet wenst te behouden, naar een (1) van deze organisaties. Uiteraard werken wij zo milieuvriendelijk mogelijk, i.s.m. erkende reclyclingbedrijven.

Wij werken nauw samen met woningbouwverenigingen, woningcorporaties en makelaars om de ontruiming conform hun eisen uit te voeren.

Woningontruiming Ruttenberg is dagelijks in HEEL Nederland actief met het ontruimen van woningen en/of (bedrijfs)panden.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of via deze website contact opnemen.

Woningontruiming Ruttenberg bezoekt u vrijblijvend voor een offerte op maat.

Dus, wilt u alles in 1 hand houden, dan bent u bij Woningontruiming Ruttenberg op het juiste adres.

Huurwoningen / panden worden ALLEEN conform de voorwaarden van woningbouwverenigingen en woningcorporaties ontruimd met oplevergarantie.

Woningontruiming Ruttenberg staat voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken ALTIJD een afspraak voor een vrijblijvende offerte nadat we met u de woning/pand en werkzaamheden doorlopen hebben.

Wij werken op basis van een all-inn prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Indien u uw woning/pand zonder zorgen en professioneel wilt laten ontruimen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of via het logo “offerte aanvragen”. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Ruttenberg Ontruimingen

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Afvoer van alle meubels en/of gebruiksgoederen.

Verwijderen van vloerbedekking van vloer en trap.

Verwijderen van laminaat-, parket-, vinyl-, en tegelvloeren.

Muren en plafonds ontdoen van spijkers, haken en pluggen. Ontstane gaten opvullen.

Schoonmaakwerkzaamheden.

Schilderwerkzaamheden.

Behang verwijderen.

Nicotineaanslag verwijderen.

Vertrouwelijke documenten en/of foto’s worden discreet vernietigd.

Archiefvernietiging.

Medicatie retourneren naar een apotheek.

Verhuisservice.

Nieuwbouw woningen schoon opleveren.

Diverse herstelwerkzaamheden.

Inkoop design meubels. 

offerte aanvraag woningontruiming

Samenvatting

 

Tijdens woningontruiming kunnen we allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van gaten in muren of verwijderen van behang en vloerbedekking.

Zoekt u een bedrijf voor het ontruimen van uw woning wegens emigratie, overlijden of verhuizing, overweeg dan Ruttenberg Ontruimingen. Wij maken uw huis snel en netjes leeg. Daarnaast ontruimen wij bedrijfsruimtes, kamers, rusthuizen en verpleeghuis kamers. Wij maken uw woning persoonlijk en professioneel verkoopklaar, organiseren de verhuizing van een senior of zorgen ervoor dat een woning wordt ontruimt na overlijden. Wij komen gratis bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. We stellen ontruimingskosten vast en bieden een eerlijke vergoeding voor uw inboedel indien gewenst. 

Ruttenberg Ontruimingen is een professionele woningontruimer voor de particuliere en zakelijke markt. Ruttenberg Ontruimingen is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Veelal in het geval van overlijden of verhuizen komt het voor dat een woning ontruimd moet worden, wij nemen uw zorgen uit handen en leveren de huur- of koopwoning volledig schoon en verhuur/verkoopbaar op.

Op Ruttenberg Ontruimingen kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Ruttenberg Ontruimingen ontzorgt bij het leegruimen en veegschoon opleveren van een woning, het verzorgen van een (senioren) verhuizing en het tijdelijk opslaan van boedel. Werkzaamheden als tuin opschonen, behang verwijderen, tegelvloeren verwijderen, schilderwerk doen we ook en we hebben ruime ervaring met het opruimen en schoonmaken van overvolle en vieze woningen van mensen met verzamelwoede. We onderscheiden ons door bruikbare boedel een herbestemming te geven via goede doelen, zoveel mogelijk te recyclen en wij werken zoveel als mogelijk zonder afvalcontainer om het afval af te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is gespecialiseerd in: Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing. Het overnemen van inboedels bij woningontruiming. Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel.

Ruttenberg Ontruimingen  Dat staat als een huis


Wat kost een woningontruiming

De opbouw van de kosten voor uitbesteden van een woningontruiming zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren kunnen zijn: Opleveringsdatum. Spoedontruiming. Toegankelijkheid van de woning. Container plaatsen vergunning nodig. Lift wel of niet aanwezig in flat. Verhuislift wel of niet inzetbaar. Oppervlakte M2. Hoeveelheid afval. Staat van vloeren/muren/plafond, gelijmde vloeren/trap. Schilderwerk,nicotine- of roetvlekken verwijderen. Inruil waarde van de overgebleven goederen. Afvoer kosten van goederen/chemisch afval. Hoeveelheid afval,tuin,schuur,berging en balkon. Kies voor een Erkend bedrijf in Woningontruiming Kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak,maak een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken samen de woning en bespreken de werkzaamheden. Vraag om een all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent. Laat de woning ontruimen conform de voorwaarden van woningbouwvereniging-woningcorporaties

Advies woningontruiming

Laat altijd bij een huurwoning een voorinspectie uitvoeren. Zo weet de woning ontruimer precies wat ze moeten verrichten om de woning met oplevergarantie op te leveren. Laat ook altijd de woning ontruimen conform de voorwaarden van woningbouwvereniging-woningcorporaties.Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Spoedontruiming

Spoedontruimingen zijn mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis. Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten uitvoeren omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel.

Woningontruiming met verhuizing

Selecteren en markeren van te verhuizen goederen. Schematisch inrichten van uw nieuwe woning. Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen. Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen. Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen. Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten. Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex. Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld; (ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist) Het woonklaar maken van uw nieuwe woning. Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten. Voorafgaand aan de seniorenverhuizing: stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning.

Woningontruiming bij verkoop woning

U heeft uw woning verkocht en het moet leeg opgeleverd worden, en u bent niet in staat om de woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis? Dan kunt u een beroep doen op woningontruiming Selecteren en transporteren uw achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen. Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken. Verwijderen vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen,spijkerlatten en lijmresten. Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten. Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren. Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering. Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk.
Stuur WhatsApp

Woningontruiming, Huisontruiming gemeente, buurtschap, dorp Noord Holland.  

Uw woning of huis laten ontruimen, ontzorgen, leegruimen.

Ook voor huis ontruimen na overlijden.

Koopwoning of huurwoning bezemschoon opleveren, woningontruiming met zorg en inboedel inkoop.

Bejaardenwoning, aanleunwoning, verpleeghuis,verzorgingshuis kamer ontruimen en schoonmaken.

Huisontruiming en spoedontruiming binnen 48 uur mogelijk.

Bedrijfsontruiming en partijen faillissement inkoop.

Vergelijk offerte op maat,ontruiming zowel garage of schuur.

Prijzen woningontruiming en informatie binnen 24 uur.

Ontruimingsbedrijf zowel regionaal of lokaal in Nederland. 

 Aagtdorp (buurtschap in de gemeente Bergen)

Aalsmeer (hoofdplaats van de gemeente Aalsmeer)

Aalsmeerderbrug (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Aartswoud (dorp in de gemeente Opmeer)

Abbekerk (dorp in de gemeente Medemblik)

Abbekerkeweere (buurtschap in de gemeente Opmeer)

Abbenes (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Abbestede (plaats in de gemeente Schagen)

Achterdichting (buurtschap in de gemeente Waterland)

Aerdenhout (dorp in de gemeente Bloemendaal)

Akersloot (dorp in de gemeente Castricum)

Alkmaar (stad en hoofdplaats van de gemeente Alkmaar)

Amstelveen (hoofdplaats van de gemeente Amstelveen)

Amsterdam (hoofdstad van Nederland en hoofdplaats van de gemeente Amsterdam)

Amsterdam-Zuidoost (woonplaats, valt samen met het stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam)

Andijk (dorp in de gemeente Medemblik)

Ankeveen (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Anna Paulowna (hoofdplaats van de gemeente Hollands Kroon)

Assendelft (dorp in de gemeente Zaanstad)

Assum (buurtschap in de gemeente Uitgeest)

Avendorp (buurtschap in de gemeente Schagen)

Avenhorn (dorp in de gemeente Koggenland)

Axwijk (buurtschap in de gemeente Edam-Volendam)

Baarsdorpermeer (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Badhoevedorp (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Bakkum (dorp in de gemeente Castricum)

Bakkum-Noord (dorp in de gemeente Castricum)

De Banne (buurtschap in de gemeente Schagen)

De Bangert (buurtschap in de gemeenten Hoorn en Drechterland)

Bargen (buurtschap in de gemeente Texel)

Barsingerhorn (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Beets (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

Beinsdorp (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

De Belt (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Bennebroek (dorp in de gemeente Bloemendaal)

Benningbroek (dorp in de gemeente Medemblik)

Bentveld (dorp in de gemeenten Bloemendaal en Zandvoort)

Bergen aan Zee (dorp in de gemeente Bergen)

Bergen (dorp in de gemeente Bergen)

Bergermeer (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

Berkhout (dorp in de gemeente Koggenland)

Berkmeer (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Beverwijk (stad en hoofdplaats van de gemeente Beverwijk)

Bikbergen (buurtschap in de gemeente Huizen)

Binnenwijzend (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Blaricum (hoofdplaats van de gemeente Blaricum)

Bliekenbos (buurtschap in de gemeente Schagen)

Bloemendaal (plaats in de gemeente Bloemendaal)

Bloemendaal aan Zee (buurtschap in de gemeente Bloemendaal)

Blokdijk (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Blokhuizen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Bobeldijk (dorp in de gemeente Drechterland)

Boekel (buurtschap in de gemeente Castricum)

Boesingheliede (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

De Bomen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Boomhoek (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

Bovenkarspel (hoofdplaats van de gemeente Stede Broec)

Bovenkerk (dorp in de gemeente Amstelveen)

Breezand (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Bregtdorp (buurtschap in de gemeente Bergen)

Breukeleveen (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

Broek in Waterland (dorp in de gemeente Waterland)

Broek op Langedijk (dorp in de gemeente Langedijk)

Broekhorn (dorp in de gemeente Heerhugowaard)

Broerdijk (buurtschap in de gemeente Medemblik)

Buiksloot (dorp in de gemeente Amsterdam)

Buitenkaag (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Buitenhuizen (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Den Burg (dorp in de gemeente Texel)

Burger Nieuwland (buurtschap in de gemeente Texel)

Burgerbrug (dorp in de gemeente Schagen)

Burgerveen (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Burgervlotbrug (dorp in de gemeente Schagen)

Burghorn (buurtschap in de gemeente Schagen)

Busch en Dam (buurtschap in de gemeenten Zaanstad en Uitgeest)

Bussum (hoofdplaats van de gemeente Gooise Meren)

De Buurt (buurtschap in de gemeente Drechterland)

De Buurt (buurtschap in de gemeente Medemblik)

't Buurtje (buurtschap in de gemeente Schagen)

Callantsoog (dorp in de gemeente Schagen)

Calslagen (buurtschap in de gemeente Aalsmeer)

Camperduin (buurtschap in de gemeente Bergen)

Castricum (hoofdplaats van de gemeente Castricum)

Castricum aan Zee (plaats in de gemeente Castricum)

Catrijp (dorp in de gemeente Bergen)

De Cocksdorp (dorp in de gemeente Texel)

Cornelissenwerf (buurtschap in de gemeente Schagen)

Crailo (buurtschap in de gemeente Huizen)

Cruquius (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Dam (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Busch en Dam (buurtschap in de gemeenten Zaanstad en Uitgeest)

De Banne (buurtschap in de gemeente Schagen)

De Bangert (buurtschap in de gemeenten Hoorn en Drechterland)

De Belt (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Bomen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Buurt (buurtschap in de gemeente Drechterland)

De Buurt (buurtschap in de gemeente Medemblik)

De Cocksdorp (dorp in de gemeente Texel)

De Elft (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Goorn (dorp in de gemeente Koggenland)

De Haal (buurtschap in de gemeente Oostzaan)

De Hale (buurtschap in de gemeente Schagen)

De Haukes (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

De Hoek (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

De Hout (buurtschap in de gemeente Drechterland)

De Hulk (buurtschap in de gemeenten Koggenland en Hoorn)

De Kaag (buurtschap in de gemeente Opmeer)

De Kampen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Kets (buurtschap in de gemeente Waterland)

De Kolk (buurtschap in de gemeente Opmeer)

De Koog (dorp in de gemeente Texel)

De Kooy (buurtschap in de gemeente Den Helder)

De Kwakel (buurtschap in de gemeente Uithoorn)

De Naal (buurtschap in de gemeente Texel)

De Nes (buurtschap in de gemeente Texel)

De Nollen (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

De Rijp (dorp in de gemeente Alkmaar)

De Snip (buurtschap in de gemeente Opmeer)

De Stolpen (plaats in de gemeente Schagen)

De Strook (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Waal (dorp in de gemeente Texel)

De Weed (buurtschap in de gemeente Drechterland)

De Weere (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Weere (dorp in de gemeente Opmeer)

De Weijdt (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

De Westen (buurtschap in de gemeente Texel)

Den Burg (hoofdplaats van de gemeente Texel)

Den Helder (stad en hoofdplaats van de gemeente Den Helder)

Den Hoorn (dorp in de gemeente Texel)

Den Ilp (dorp in de gemeente Landsmeer)

Den Oever (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Diemen (hoofdplaats van de gemeente Diemen)

Dijkmanshuizen (buurtschap in de gemeente Texel)

Dijkstaal (buurtschap in de gemeente Schagen)

Dirkshorn (dorp in de gemeente Schagen)

Draai (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

Driehuis (dorp in de gemeente Velsen)

Driehuizen (dorp in de gemeente Alkmaar)

Driehuizen (buurtschap in de gemeente Texel)

Driemond (dorp in de gemeente Amsterdam)

Duin en Bosch (buurtschap in de gemeente Castricum)

Duivendrecht (dorp in de gemeente Ouder-Amstel)

Durgerdam (dorp in de gemeente Amsterdam)

Dusseldorp (dorp in de gemeente Castricum)

Duyncroft (buurtschap in de gemeente Bergen)

Edam (stad in de gemeente Edam-Volendam)

Eenigenburg (dorp in de gemeente Schagen)

Egelshoek (buurtschap in de gemeente Hilversum)

Egmond aan den Hoef (dorp in de gemeente Bergen)

Egmond aan Zee (dorp in de gemeente Bergen)

Egmond-Binnen (dorp in de gemeente Bergen)

Egmondermeer (buurtschap in de gemeente Bergen)

De Elft (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Emaus (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Enkhuizen (stad en hoofdplaats van de gemeente Enkhuizen)

Etersheim (buurtschap in de gemeente Edam-Volendam)

Van Ewijcksluis (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Frik (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

Friese Buurt (buurtschap in de gemeente Den Helder)

Gelderse Buurt (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Gest (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Goorn (dorp in de gemeente Koggenland)

Gouwe (dorp in de gemeente Opmeer)

Graft (dorp in de gemeente Alkmaar)

's-Graveland (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Groenveld (dorp in de gemeente Schagen)

Groet (dorp in de gemeente Bergen)

Groetpolder (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Groot Dorregeest (buurtschap in de gemeente Uitgeest)

Grootebroek (dorp in de gemeente Stede Broec)

Groote Keeten (dorp in de gemeente Schagen)

Grootschermer (dorp in de gemeente Alkmaar)

Grootven (buurtschap in de gemeente Schagen)

Grotewal (buurtschap in de gemeente Schagen)

Grotewerf (buurtschap in de gemeente Waterland)

Grosthuizen (dorp in de gemeente Koggenland)

De Haal (buurtschap in de gemeente Oostzaan)

Haaldersbroek (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Haarlem (hoofdstad van de provincie Noord-Holland en hoofdplaats van de gemeente Haarlem)

Haarlemmerliede (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Hakkelaarsbrug (buurtschap in de gemeente Gooise Meren)

De Hale (buurtschap in de gemeente Schagen)

Halfweg (buurtschap in de gemeente Beemster)

Halfweg (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Hanedoes (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Harderwijk (buurtschap in gemeente Opmeer)

Hargen (buurtschap in de gemeente Bergen)

Haringhuizen (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Harkebuurt (buurtschap in de gemeente Texel)

De Haukes (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Hauwert (dorp in de gemeente Medemblik)

Havenbuurt (buurtschap in de gemeente Waterland)

Heemskerk (hoofdplaats van de gemeente Heemskerk)

Heemskerkerduin (buurtschap in de gemeente Heemskerk)

Heemstee (buurtschap in de gemeente Castricum)

Heemstede (hoofdplaats van de gemeente Heemstede)

Heerhugowaard (hoofdplaats van de gemeente Heerhugowaard)

De Heid (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Heiloo (hoofdplaats van de gemeente Heiloo)

Hem (dorp in de gemeente Drechterland)

Hembrug (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Hemkewerf (buurtschap in de gemeente Schagen)

Hensbroek (dorp in de gemeente Koggenland)

Het Korfwater (buurtschap in de gemeente Schagen)

Het Woud (buurtschap in de gemeente Bergen)

Hilversum (hoofdplaats van de gemeente Hilversum)

Hilversumse Meent (buurtschap in de gemeente Hilversum)

Hinderdam (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

Hippolytushoef (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Hobrede (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

De Hoek (voormalige buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

De Hoelm (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Hofgeest (buurtschap in de gemeente Velsen)

Hogebieren (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Hollebalg (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Holysloot (dorp in de gemeente Amsterdam)

Hoofddorp (hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer)

Hoogkarspel (hoofdplaats van de gemeente Drechterland)

Hoogwoud (dorp in de gemeente Opmeer)

Hoorn (stad en hoofdplaats van de gemeente Hoorn)

Den Hoorn (dorp in de gemeente Texel)

Horn (buurtschap in de gemeente Stede Broec)

De Horn (buurtschap in de gemeente Weesp)

't Horntje (buurtschap in de gemeente Texel)

Horstermeer (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

De Hout (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Huigsloot (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Huisduinen (dorp in de gemeente Den Helder)

Huiskebuurt (buurtschap in de gemeente Schagen)

Huizen (hoofdplaats van de gemeente Huizen)

Huizerhoogt (dorp in de gemeente Huizen)

De Hulk (buurtschap in de gemeenten Koggenland en Hoorn)

IJmuiden (hoofdplaats van de gemeente Velsen)

Den Ilp (dorp in de gemeente Landsmeer)

Ilpendam (dorp in de gemeente Waterland)

Jisp (dorp in de gemeente Wormerland)

J. J. Allanstraat (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Julianadorp (dorp in de gemeente Den Helder)

Julianadorp aan Zee (buurtschap in de gemeente Den Helder)

De Kaag (buurtschap in de gemeente Opmeer)

't Kabel (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Kabel (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

't Kalf (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Kalverdijk (plaats in de gemeente Schagen)

Kalverpolder (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

De Kampen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Kapel (dorp in de gemeente Heiloo)

Katham (buurtschap in de gemeente Edam-Volendam)

Kathoek (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Kapel (buurtschap in de gemeente Heiloo)

Katwoude (dorp in de gemeente Waterland)

Keinse (plaats in de gemeente Schagen)

Keinsmerbrug (buurtschap in de gemeente Schagen)

Kerkbuurt (buurtschap in de gemeente Medemblik)

Kerkbuurt (buurtschap in de gemeente Schagen)

De Kets (buurtschap in de gemeente Waterland)

Klaterbuurt (buurtschap in de gemeente Beemster)

Klein Dorregeest (buurtschap in de gemeenten Castricum en Uitgeest)

Kleine Sluis (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Koedijk (dorp in de gemeenten Langedijk en Alkmaar)

Kogerpolder (buurtschap in de gemeenten Alkmaar en Castricum)

Kolhorn (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

De Kolk (buurtschap in de gemeente Opmeer)

De Koog (dorp in de gemeente Texel)

Koog aan de Zaan (dorp in de gemeente Zaanstad)

De Kooy (buurtschap in de gemeente Den Helder)

Het Korfwater (buurtschap in de gemeente Schagen)

Kortenhoef (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Kraaienburg (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Krabbendam (dorp in de gemeente Schagen)

Kreil (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Kreileroord (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Krommenie (dorp in de gemeente Zaanstad)

Krommeniedijk (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

't Kruis (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

Kudelstaart (dorp in de gemeente Aalsmeer)

Kwadijk (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

De Kwakel (dorp in de gemeente Uithoorn)

Lagedijk (buurtschap in de gemeente Schagen)

Lagehoek (buurtschap in de gemeente Opmeer)

Lambertschaag (dorp in de gemeente Medemblik)

Landsmeer (hoofdplaats van de gemeente Landsmeer)

Langeheit (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Langereis (buurtschap in de gemeenten Hollands Kroon en Opmeer)

Laren (hoofdplaats van de gemeente Laren)

Leekerweg (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Leihoek (buurtschap in de gemeente Schagen)

De Leijen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Leimuiderbrug (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Lekermeer (buurtschap in de gemeente Medemblik)

Lijnden (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Limmen (dorp in de gemeente Castricum)

Lisserbroek (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Lutjebroek (dorp in de gemeente Stede Broec)

Lutjekolhorn (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Lutjewinkel (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Marken (voormalig eiland in de gemeente Waterland)

Markenbinnen (dorp in de gemeente Alkmaar)

Medemblik (stad in de gemeente Medemblik)

Mennonietenbuurt (buurtschap in de gemeente Schagen)

Middel (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Middelie (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

Middenbeemster (hoofdplaats van de gemeente Beemster)

Midden-Eierland (buurtschap in de gemeente Texel)

Middenmeer (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Midwoud (dorp in de gemeente Medemblik)

Mientbrug (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Moeniswerf (buurtschap in de gemeente Waterland)

Moerbeek (buurtschap in de gemeente Texel)

Molenbuurt (buurtschap in de gemeente Texel)

Molendijk (buurtschap in de gemeente Castricum)

Molletjesveer (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Monnickendam (stad en hoofdplaats van de gemeente Waterland)

Muiden (stad in de gemeente Gooise Meren)

Muiderberg (dorp in de gemeente Gooise Meren)

Munnickaij (buurtschap in de gemeenten Drechterland en Hoorn)

Muyeveld (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

De Naal (buurtschap in de gemeente Texel)

Naarden (stad in de gemeente Gooise Meren)

Naarderbos (buurtschap in de gemeente Gooise Meren)

Naardermeer (buurtschap in de gemeente Gooise Meren)

Nauerna (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Neck (dorp in de gemeente Wormerland)

Nederhorst den Berg (dorp in de gemeente Wijdemeren)

De Nes (buurtschap in de gemeente Texel)

Nes (buurtschap in de gemeente Schagen)

Nes aan de Amstel (dorp in de gemeente Amstelveen)

Nibbixwoud (dorp in de gemeente Medemblik)

Nieuwebrug (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Nieuwe Meer (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Nieuwe Niedorp (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Nieuweschild (buurtschap in de gemeente Texel)

Nieuwesluis (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Nieuw-Loosdrecht (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Nieuwpoort (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

Nieuw-Vennep (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

De Nollen (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

De Noord (dorp in de gemeente Heerhugowaard)

Noord-Bakkum (buurtschap in de gemeente Castricum)

Noordbeemster (dorp in de gemeente Beemster)

Noordburen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Noorddijk (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Noorddorp (buurtschap in de gemeente Heemskerk)

Noordeinde (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Noordeinde (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

Noord-End (buurtschap in de gemeente Castricum)

Noorderbuurt (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Noorderhaven (buurtschap in de gemeente Den Helder)

Noordermeer (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Noord Haffel (buurtschap in de gemeente Texel)

Noord-Scharwoude (dorp in de gemeente Langedijk)

Noord-Spierdijk (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Noord-Stroe (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

't Nopeind (buurtschap in de gemeente Amsterdam)

De Normer (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Obdam (plaats in de gemeente Koggenland)

Omval (Alkmaar) (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

Onderdijk (dorp in de gemeente Medemblik)

Ongeren (buurtschap in de gemeente Texel)

Oost (Texel) (buurtschap in de gemeente Texel)

Oost-Graftdijk (dorp in de gemeente Alkmaar)

Oostknollendam (dorp in de gemeente Wormerland)

Oosteinde (Aalsmeer) (buurtschap in de gemeente Oosteinde)

Oosterblokker (dorp in de gemeente Drechterland)

Oosterbuurt (buurtschap in de gemeente Castricum)

Oosterdijk (dorp in de gemeente Enkhuizen)

Oosterend (dorp in de gemeente Texel)

Oostergouw (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Oosterklief (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Oosterland (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Oosterleek (dorp in de gemeente Drechterland)

Oosterwijzend (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Oosterzij (buurtschap in de gemeenten Heiloo en Castricum)

Oosthuizen (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

Oostmijzen (buurtschap in de gemeente Koggenland)

Oostwoud (dorp in de gemeente Medemblik)

Oostzaan (hoofdplaats van de gemeente Oostzaan)

Opmeer (hoofdplaats van de gemeente Opmeer)

Opperdoes (dorp in de gemeente Medemblik)

Oterleek (dorp in de gemeente Alkmaar)

Oud-Diemen (buurtschap in de gemeente Diemen)

Oud-Loosdrecht (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Oud Osdorp (dorp in de gemeente Amsterdam)

Oude Meer (buurschap in gemeente Haarlemmermeer)

Oude Niedorp (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Oudendijk (dorp in de gemeente Koggenland)

Ouderkerk aan de Amstel (dorp in de gemeenten Ouder-Amstel en Amstelveen)

Oudeschild (dorp in de gemeente Texel)

Oudesluis (dorp in de gemeente Schagen)

Oudijk (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Oudkarspel (dorp in de gemeente Langedijk)

Oudorp (dorp in de gemeente Alkmaar)

Over-Diemen (buurtschap in de gemeente Diemen)

Overleek (buurtschap in de gemeente Waterland)

Overmeer (buurtschap in de gemeente Wijdemeren)

Overveen (dorp in de gemeente Bloemendaal)

Pannekeet (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

Paradijs (buurtschap in de gemeente Opmeer)

Penningsveer (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Petten (dorp in de gemeente Schagen)

Poolland (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Purmer (gehucht in de gemeenten Edam-Volendam, Purmerend en Waterland)

Purmerbuurt (dorp in de gemeente Purmerend)

Purmerend (stad en hoofdplaats van de gemeente Purmerend)

Purmerland (dorp in de gemeente Landsmeer)

Ransdorp (dorp in de gemeente Amsterdam)

't Rijpje (dorp in de gemeente Schagen)

De Rijp (dorp in de gemeente Alkmaar)

Rijk (voormalig dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Rijsenhout (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Rinnegom (buurtschap in de gemeente Bergen)

Rozenburg (plaats in de gemeente Haarlemmermeer)

Rozewerf (buurtschap in de gemeente Waterland)

Ruigoord (dorp in de gemeente Amsterdam)

Rustenburg (dorp in de gemeente Koggenland)

Santpoort-Noord (dorp in de gemeente Velsen)

Santpoort-Zuid (dorp in de gemeente Velsen)

Schagen (hoofdplaats van de gemeente Schagen)

Schagerbrug (dorp in de gemeente Schagen)

Schagerwaard (buurtschap in de gemeente Schagen)

Schardam (plaats in de gemeente Edam-Volendam)

Scharwoude (dorp in de gemeente Koggenland)

Schellinkhout (dorp in de gemeente Drechterland)

Schermerhorn (dorp in de gemeente Alkmaar)

Schiphol (plaats in de gemeente Haarlemmermeer)

Schiphol-Rijk (plaats in de gemeente Haarlemmermeer)

Schoorl (dorp in de gemeente Bergen)

Schoorldam (buurschap in de gemeente Bergen)

Schoorldam (dorp in de gemeente Schagen)

Het Schouw (buurtschap in de gemeenten Waterland en Amsterdam)

Schulpstet (buurtschap in de gemeente Castricum)

's-Graveland (dorp in de gemeente Wijdemeren)

Sijbekarspel (dorp in de gemeente Medemblik)

Sint Maarten (dorp in de gemeente Schagen)

Sint Maartensbrug (dorp in de gemeente Schagen)

Sint Maartensvlotbrug (dorp in de gemeente Schagen)

Sint Maartenszee (buurtschap in de gemeente Schagen)

Sint Pancras (dorp in de gemeente Langedijk)

Slootdorp (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Slootgaard (buurtschap in de gemeente Schagen)

Sloten (dorp in de gemeente Amsterdam)

Smerp (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

De Snip (buurtschap in de gemeente Opmeer)

Spaarndam (dorp in de gemeenten Haarlem en Haarlemmermeer)

Spaarndam-West (dorp in de gemeente Haarlem)

Spaarnwoude (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Spanbroek (dorp in de gemeente Opmeer)

Spang (buurtschap in de gemeente Texel)

Spierdijk (dorp in de gemeente Koggenland)

Spijkdorp (buurtschap in de gemeente Texel)

Spijkerboor (plaats in de gemeente Wormerland)

Spoorbuurt (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Starnmeer (plaats in de gemeente Alkmaar)

Starting (buurtschap in de gemeente Castricum)

Stierop (buurtschap in de gemeente Castricum)

De Stolpen (plaats in de gemeente Schagen)

Stolpervlotbrug (buurtschap in de gemeente Schagen)

Stompetoren (dorp in de gemeente Alkmaar)

Stroe (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Stroet (dorp in de gemeente Schagen)

De Strook (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

't Buurtje (buurtschap in de gemeente Schagen)

Tersluis (buurtschap in de gemeente Drechterland)

't Horntje (plaats in de gemeente Texel)

Tienhoven (buurtschap in de gemeente Texel)

Tjallewal (woonplaats in de gemeente Schagen)

't Kabel (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

't Kalf (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

't Kruis (buurtschap in de gemeente Heerhugowaard)

't Nopeind (buurtschap in de gemeente Amsterdam)

Tin (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Tolke (plaats in de gemeente Schagen)

't Rijpje (dorp in de gemeente Schagen)

Tuitjenhorn (dorp in de gemeente Schagen)

't Veld (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

't Wad (buurtschap in de gemeente Schagen)

't Westeinde (buurtschap in de gemeente Medemblik)

Twisk (dorp in de gemeente Medemblik)

't Zand (dorp in de gemeente Schagen)

Uitdam (dorp in de gemeente Waterland)

Uitermeer (buurtschap in de gemeente Weesp)

Uitgeest (hoofdplaats van de gemeente Uitgeest)

Uithoorn (hoofdplaats van de gemeente Uithoorn)

Ursem (dorp in de gemeenten Koggenland en Alkmaar)

Valkkoog (dorp in de gemeente Schagen)

Valkeveen (buurtschap in de gemeente Huizen)

Van Ewijcksluis (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Veenhuizen (dorp in de gemeente Heerhugowaard)

't Veld (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Veldhuis (buurschap in de gemeente Medemblik)

Velsen-Noord (dorp in de gemeente Velsen)

Velsen-Zuid (dorp in de gemeente Velsen)

Velserbroek (dorp in de gemeente Velsen)

Venhuizen (dorp in de gemeente Drechterland)

Vennik (buurtschap in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon)

Verlaat (dorp in de gemeente Heerhugowaard)

Verloreneinde (buurschap in de gemeente Edam-Volendam)

Vijfhuizen (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Vinkebrug (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Vogelenzang (dorp in de gemeente Bloemendaal)

Volendam (hoofdplaats van de gemeente Edam-Volendam)

Vredeburg (buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer)

Vrouwentroost (buurtschap in de gemeente Aalsmeer)

Vrouwenverdriet (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

De Waal (dorp in de gemeente Texel)

Waarland (dorp in de gemeente Schagen)

't Wad (buurschap in de gemeente Schagen)

Wadway (dorp in de gemeenten Medemblik en Opmeer)

Warder (dorp in de gemeente Edam-Volendam)

Warmenhuizen (dorp in de gemeente Schagen)

Watergang (dorp in de gemeente Waterland)

Wateringskant (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Waver (buurtschap in de gemeente Ouder-Amstel)

De Weed (buurtschap in de gemeente Drechterland)

De Weel (buurtschap in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon)

De Weere (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

De Weere (dorp in de gemeente Opmeer)

Weesp (hoofdplaats van de gemeente Weesp)

De Weijdt (buurtschap in de gemeente Alkmaar)

Weiver (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Wervershoof (dorp in de gemeente Medemblik)

West-Graftdijk (dorp in de gemeente Alkmaar)

Westknollendam (dorp in de gemeente Zaanstad)

Westbeemster (dorp in de gemeente Beemster)

Westeinde (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Westeinde (buurtschap in de gemeente Enkhuizen)

't Westeinde (buurtschap in de gemeente Medemblik)

De Westen (buurtschap in de gemeente Texel)

Westerblokker (dorp in de gemeente Hoorn)

Westerbuurt (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Westergeest (buurtschap in de gemeente Texel)

Westerklief (plaats in de gemeente Hollands Kroon)

Westerland (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Westermient (buurtschap in de gemeente Texel)

Westerwijzend (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Westwoud (dorp in de gemeente Drechterland)

Westzaan (dorp in de gemeente Zaanstad)

Westzaner-Overtoom (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Weteringbrug (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Wieringerwaard (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Wieringerwerf (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Wijdenes (dorp in de gemeente Drechterland)

Wijdewormer (dorp in de gemeente Wormerland)

Wijk aan Zee (dorp in de gemeente Beverwijk)

Wijmers (buurtschap in de gemeente Drechterland)

Wijzend (dorp in de gemeente Medemblik)

Wimmenum (buurtschap in de gemeente Bergen)

Winkel (plaats in de gemeente Hollands Kroon)

Wittewerf (buurtschap in de gemeente Waterland)

Wogmeer (dorp in de gemeente Koggenland)

Wognum (dorp in de gemeente Medemblik)

Wormer (dorp in de gemeente Wormerland)

Wormerveer (dorp in de gemeente Zaanstad)

Het Woud (buurtschap in de gemeente Bergen)

De Woude (dorp in de gemeente Castricum)

Woudmeer (buurtschap in de gemeente Schagen)

Zaandam (stad en hoofdplaats van de gemeente Zaanstad)

Zaandijk (dorp in de gemeente Zaanstad)

Zaanse Schans (buurt in de gemeente Zaanstad)

Zanegeest (buurtschap in de gemeente Bergen)

't Zand (dorp in de gemeente Schagen)

Zandburen (buurtschap in de gemeente Hollands Kroon)

Zandvoort (hoofdplaats van de gemeente Zandvoort)

Zedde (buurtschap in de gemeente Waterland)

Zevenhuizen (buurtschap in de gemeente Texel)

Zijbelhuizen (buurtschap in de gemeente Schagen)

Zijdewind (dorp in de gemeente Hollands Kroon)

Zijpe (plaats in de gemeente Schagen)

Zijpersluis (buurtschap in de gemeente Schagen)

Zittend (buurschap in de gemeente Drechterland)

Zuid-Scharwoude (dorp in de gemeente Langedijk)

Zuid-Eierland (plaats in de gemeente Texel)

Zuideinde (buurtschap in de gemeente Zaanstad)

Zuidermeer (dorp in de gemeente Koggenland)

Zuiderwoude (dorp in de gemeente Waterland)

Zuid Haffel (buurtschap in de gemeente Texel)

Zuidoostbeemster (dorp in de gemeente Beemster)

Zuidschermer (dorp in de gemeente Alkmaar)

Zuid-Schalkwijk (buurtschap in de gemeente Haarlem)

Zuid-Spierdijk (plaats in de gemeente Koggenland)

Zunderdorp (dorp in de gemeente Amsterdam)

Zwaag (dorp in de gemeente Hoorn)

Zwaagdijk (dorp in de gemeente Medemblik)

Zwaagdijk-Oost (dorp in de gemeente Medemblik)

Zwaagdijk-West (dorp in de gemeente Medemblik)

Zwaanshoek (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

Zwanenburg (dorp in de gemeente Haarlemmermeer)

De Zwarte Kat (buurtschap in de gemeente Amstelveen)