Woningontruiming Amsterdam

Ruttenberg Ontruimingen-Amsterdam

 

Elk mens is anders, elke woning is anders, elke dag is voor ons anders.

Bent u zelf of de familie niet in staat om een woning te ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

 

Woningontruiming-Amsterdam

Een woning laten ontruimen kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn, dat beseffen wij maar al te goed.

 

Een veel gehoord probleem bij een woningontruiming is het tijdsbestek waarneer de woning leeg moet zijn. Om de inboedel zo snel als mogelijk te ontruimen kunnen wij snel handelen op een vakkundige en een milieu vriendelijke manier.

 

Een woningontruiming kan zijn door verschillende omstandigheden bijvoorbeeld door verhuizing naar kleinere woning, overlijden of de woning is verkocht of verhuurd allemaal factoren die meespelen in het proces.

 

Ruttenberg ontruimingen heeft al zeer veel verschillende type woningen mogen ontruimen.

Wij hebben een goed team die rekening houdt met de verschillende omstandigheden.

Wij ontruimen elk type woning door heel Nederland. Wij geven huis oplevering garantie volgens de afspraken met de woningcorporatie of makelaar.

Ruttenberg ontruimingen kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak.

Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

 

Wij werken op basis van een all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

RUTTENBERG ONTRUIMINGEN Amsterdam,  DAT STAAT ALS EEN HUIS

Appartement Prins Hendrikkade 103 21011 AH Amsterdam

35 m² wonen

1 slaapkamer

 

€ 1.350 /mnd

Prinsheerlijk wonen in het hartje Centrum met fantastisch vrij uitzicht? Het appartement is gelegen op eigen grond en beschikt over 1 slaapkamer. Uitzicht op vaarwater en op loopafstand naar het Centraal Station!

De woning is instap klaar, dus kom je gauw kijken? Maak dan bij ons een afspraak

Locatie:
Vanuit de woning heb je prachtig vrij uitzicht over het water.

De bereikbaarheid van dit stuk Centrum is goed. U bent via de IJ-Tunnel snel op de Ring A-10 Noord en via de Piet Hein Tunnel of de Valkenburgerstraat op de Ring A-10 Oost. Binnen tien minuten ben je op de A-1 of de A-2. Met zowel het Centraal Station als metrostation Nieuwmarkt op maar een paar minuten lopen is de bereikbaarheid met openbaar vervoer uitmuntend! Er is in deze buurt (Centrum-1) een korte wachttijd van 4 maanden (bron: gemeente Amsterdam per 6 januari 2020) voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Je kunt de auto parkeren op straat of in de parkeergarage op het Oosterdokseiland op een aparte verdieping voor vergunninghouders. Deze parkeergarage is op enkele minuten lopen van de woning.

Indeling:
2e verdieping: centraal entree in de woning met aan de voorzijde een lichte woonkamer met fantastisch vrij uitzicht over het Oosterdokeiland. Separaat toilet, meterkast en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een inbouwkast met aansluiting voor de wasmachine/droger. Aan de achterzijde is de open L-vorige keuken gelegen met inbouwapparatuur en CV ketel (2020). De slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen.

Vereniging van Eigenaars – Prins Hendrikkade 103:
Het betreft een kleinschalig VvE (4 leden). Het beheer wordt door de leden zelf uitgevoerd.

Splitsing en eigen grond:
Het gebouw is in 1974 gesplitst (appartementsrechten) in o.a. 3 woningen en 1 bedrijfsruimte. De woning is gelegen op eigen grond, GÉÉN ERFPACHT!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 35m² volgens NEN meting 2580
- Huurpijs €1350,- exclusief gas,water, licht en internet
- Gemeentelijk monument
- Heerlijk vrij uitzicht over het Oosterdokeiland
-1 slaapkamer
-2e verdieping
-Kozijnen aan de voorzijde voorzien van dubbelglas en vervangen in 2018
-Dak is vernieuwd (bitumen en pannen) in 2019
-Eikenhouten lamelparket vloer
-Bruisende buurt
-Fietsenstalling
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.