Woningontruiming België

Ruttenberg Ontruimingen is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw woning, kamer of bedrijfspand in België.

Tevens voor verhuizingen bent u ook bij ons op het juiste adres.

Als een familielid of dierbare overlijdt en er is een woning die moet worden ontruimd, kan dat een moeilijke en emotionele taak zijn. Het is belangrijk om te weten wat er moet gebeuren en wie er verantwoordelijk is voor de ontruiming.

 

In België is de eigenaar van de woning verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning na het overlijden van de bewoner. Als de overledene een huurder was, dan is de huurder verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning, tenzij de huurovereenkomst anders bepaalt.

 

Het is gebruikelijk dat de erfgenamen van de overledene betrokken zijn bij het proces van de woningontruiming. Zij kunnen ervoor kiezen om de ontruiming zelf uit te voeren of een professioneel bedrijf als Ruttenberg Ontruimingen in te huren om het werk te doen. Het is belangrijk om te controleren of er specifieke instructies of voorkeuren waren van de overledene met betrekking tot de ontruiming.

 

Het is aan te raden om een notaris te raadplegen om de juridische aspecten van de woningontruiming af te handelen. De notaris kan helpen bij het beheren van de nalatenschap en ervoor zorgen dat de ontruiming correct verloopt. Het is ook belangrijk om de betrokken partijen goed te informeren over het proces van de woningontruiming en eventuele deadlines die moeten worden nageleefd.

 

Kortom, bij het ontruimen van een woning na het overlijden van een bewoner zijn er verschillende verantwoordelijkheden en juridische overwegingen. Het is daarom raadzaam om professioneel advies te zoeken om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en dat alle partijen op de hoogte zijn van hun verantwoordelijkheden en rechten.

 

Woningontruiming met oplevergarantie ✔️

 

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel.

Spoedontruimingen zijn mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Ruttenberg Ontruimingen, geregistreerd als erkend woningontruimer met oplevergarantie. 

Ruttenberg Ontruimingen werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen we schade aan uw woning of (bedrijf)pand.

 

Wij ondersteunen o.a. het Leger des Heils, Voedselbank en particuliere initiatieven voor mensen die dat nodig hebben. Bruikbare goederen en/of kleding, brengen wij , indien u deze niet wenst te behouden, naar een (1) van deze organisaties. Uiteraard werken wij zo milieuvriendelijk mogelijk, i.s.m. erkende recycling bedrijven.

Wij werken nauw samen met woningbouwverenigingen, woningcorporaties en makelaars om de ontruiming conform hun eisen uit te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is dagelijks in HEEL België actief met het ontruimen van woningen, zorgkamer en/of (bedrijf)panden.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of via deze website contact opnemen.

 

Ruttenberg Ontruimingen bezoekt u vrijblijvend voor een offerte op maat.

Dus, wilt u alles in 1 hand houden, dan bent u bij ons op het juiste adres.

 

Huurwoningen / panden worden ALLEEN conform de voorwaarden van woningbouwverenigingen en woningcorporaties ontruimd met oplevergarantie.

 

Woningontruiming Ruttenberg staat voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken ALTIJD een afspraak voor een vrijblijvende offerte nadat we met u de woning/pand en werkzaamheden doorlopen hebben.

 

Wij werken op basis van een all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Indien u uw woning/pand zonder zorgen en professioneel wilt laten ontruimen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of via het logo “offerte aanvragen”. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij een woningontruiming

Afvoer van alle meubels en/of gebruiksgoederen.

Verwijderen van vloerbedekking van vloer en trap.

Verwijderen van laminaat-, parket-, vinyl-, en tegelvloeren.

Muren en plafonds ontdoen van spijkers, haken en pluggen. Ontstane gaten opvullen.

Schoonmaakwerkzaamheden.

Schilderwerkzaamheden.

Behang verwijderen.

Nicotineaanslag verwijderen.

Vertrouwelijke documenten en/of foto’s worden discreet vernietigd.

Archiefvernietiging.

Medicatie retourneren naar een apotheek.

Verhuisservice.

Nieuwbouw woningen schoon opleveren.

Diverse herstelwerkzaamheden.

Inkoop design meubels. 

Samenvatting

 

Tijdens woningontruiming kunnen we allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van gaten in muren of verwijderen van behang en vloerbedekking.

Zoekt u een bedrijf voor het ontruimen van uw woning wegens emigratie, overlijden of verhuizing, overweeg dan Ruttenberg Ontruimingen. Wij maken uw huis snel en netjes leeg. Daarnaast ontruimen wij bedrijfsruimtes, kamers, rusthuizen en verpleeghuis kamers. Wij maken uw woning persoonlijk en professioneel verkoopklaar, organiseren de verhuizing van een senior of zorgen ervoor dat een woning wordt ontruimt na overlijden. Wij komen gratis bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. We stellen ontruimingskosten vast en bieden een eerlijke vergoeding voor uw inboedel indien gewenst. 

Ruttenberg Ontruimingen is een professionele woningontruimer voor de particuliere en zakelijke markt. Ruttenberg Ontruimingen is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Veelal in het geval van overlijden of verhuizen komt het voor dat een woning ontruimd moet worden, wij nemen uw zorgen uit handen en leveren de huur- of koopwoning volledig schoon en verhuur/verkoopbaar op.

Op Ruttenberg Ontruimingen kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Ruttenberg Ontruimingen ontzorgt bij het leegruimen en veegschoon opleveren van een woning, het verzorgen van een (senioren) verhuizing en het tijdelijk opslaan van boedel. Werkzaamheden als tuin opschonen, behang verwijderen, tegelvloeren verwijderen, schilderwerk doen we ook en we hebben ruime ervaring met het opruimen en schoonmaken van overvolle en vieze woningen van mensen met verzamelwoede. We onderscheiden ons door bruikbare boedel een herbestemming te geven via goede doelen, zoveel mogelijk te recyclen en wij werken zoveel als mogelijk zonder afvalcontainer om het afval af te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is gespecialiseerd in: Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing. Het overnemen van inboedels bij woningontruiming. Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel.

"woning ontruimen " "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen" "woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming" "gedeeltelijke ontruiming"

 

Wij zijn actief in de provincie

Hoofdstedelijk Gewest

Provincie Antwerpen

Provincie Henegouwen

Provincie Limburg

Provincie Luik

Provincie Luxemburg

Provincie Namen

Provincie Oost-Vlaanderen

Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Waals-Brabant

Provincie West-Vlaanderen 

"woning ontruimen " "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen" "woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming" "gedeeltelijke ontruiming"

Aywaille

Awans

Avelgem

Aubel

Aubange

Attert

Ath

Assesse

Assenede

Asse

As

Arlon

Arendonk

Ardooie

Anzegem

Antwerpen

Antoing

Anthisnes

Ans

Anhée

Anderlues

Andenne

Amblève

Amay

Alveringem

Alken

Aiseau

Aartselaar

Aarschot

Aalter

Aalst

Butgenbach

Burdinne

Bullange

Buggenhout

Brussels

Brunehault

Brugge

Brugelette

Bree

Bredene

Brecht

Brasschaat

Braives

Braine-le-Comte

Braine-le-Château

Braine-l'Alleud

Boutersem

Boussu

Bouillon

Borsbeek

Bornem

Borgloon

Boortmeerbeek

Boom

Bonheiden

Boechout

Bocholt

Blégny

Blankenberge

Binche

Bilzen

Bièvre

Bierbeek

Beyne-Heusay

Beveren

Bever

Bertrix

Bertogne

Bertem

Bernissart

Berloz

Berlare

Berlaar

Beringen

Beloeil

Bekkevoort

Begijnendijk

Beersel

Beerse

Beernem

Beauvechain

Beauraing

Beaumont

Bastogne

Bassenge

Basse Lasne

Balen

Baelen

Baarle-Hertog

Crisnée

Couvin

Court-Saint-Étienne

Courcelles

Comblain-au-Pont

Colfontaine

Clavier

Ciney

Chiny

Chimay

Chièvres

Chaumont-Gistoux

Chaudfontaine

Châtelet

Chastre-Villeroux-Blanmont

Chasse Royale

Charleroi

Chapelle-lez-Herlaimont

Cerfontaine

Celles

Durbuy

Duffel

Drogenbos

Dour

Donceel

Doische

Dison

Dinant

Dilbeek

Diksmuide

Diest

Diepenbeek

Diegem

Destelbergen

Dessel

De Pinte

De Panne

Dentergem

Dendermonde

Denderleeuw

Deinze

De Haan

Deerlijk

Daverdisse

Damme

Dalhem

Uitdrijving, huisuitzetting, gedwongen ontruiming

woning ontruimen " "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen" "woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming" "gedeeltelijke ontruiming"

Evergem

Eupen

Estinnes-au-Val

Estaimpuis

Essen

Esneux

Erquelinnes

Engis

Enghien

Ellezelles

Eeklo

Edegem

Étalle

Érezée

Éghezée

Écaussinnes-d’Enghien

Froidchapelle

Frasnes-lez-Buissenal

Frameries

Fosses-la-Ville

Forville

Florenville

Florennes

Floreffe

Flobecq

Fleurus

Fléron

Flémalle-Haute

Fexhe-le-Haut-Clocher

Ferrières

Fauvillers

Farciennes

Faimes

Grobbendonk

Grimbergen

Grez-Doiceau

Gouvy

Gooik

Glabbeek

Gistel

Gingelom

Gesves

Gerpinnes

Geraardsbergen

Gent

Genk

Genappe

Gembloux

Geetbets

Geer

Geel

Gedinne

Gavere

Galmaarden

Huy

Hulshout

Huldenberg

Hove

Houyet

Houthulst

Houthalen

Houffalize

Hotton

Hoogstraten

Hooglede

Holsbeek

Hoeselt

Hoeilaart

Hoegaarden

Hoboken

Heusden

Herzele

Herve

Herstal

Herselt

Héron

Herne

Herk-de-Stad

Herenthout

Herentals

Herent

Herbeumont

Hensies

Hemiksem

Helchteren

Heist-op-den-Berg

Heers

Havelange

Hastière-Lavaux

Hasselt

Harelbeke

Hannut

Hamois

Hamoir

Hamme

Halle

Halen

Habay-la-Vieille

Haaltert

Haacht

Izegem

Ittre

Ingelmunster

Incourt

Ieper

Ichtegem

Jurbise

Juprelle

Jodoigne

Jalhay

Jabbeke

Kuurne

Kruishoutem

Kruibeke

Kraainem

Kortrijk

Kortessem

Kortenberg

Kortenaken

Kortemark

Kontich

Koksijde

Koekelare

Knokke-Heist

Knesselare

Kinrooi

Keerbergen

Kasterlee

Kaprijke

Kapelle-op-den-Bos

Kapellen

Kampenhout

Kalmthout

Uitdrijving, huisuitzetting, gedwongen ontruiming

woning ontruimen " "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen" "woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming" "gedeeltelijke ontruiming"

Puurs

Putte

Profondeville

Poperinge

Pont-à-Celles

Plombières

Pittem

Philippeville

Perwez

Péruwelz

Perre

Pepinster

Pepingen

Peer

Pecq

Paliseul

Quiévrain

Quévy-le-Petit

Quaregnon

Rumst

Rumes

Ruiselede

Rouvroy

Rotselaar

Ronse

Roeulx

Roeselare

Rochefort

Rixensart

Rijkevorsel

Riemst

Retie

Rendeux

Remicourt

Rebecq-Rognon

Ravels

Ranst

Ramillies

Raeren

Stoumont

Stekene

Steenokkerzeel

Stavelot

Staden

Stabroek

Sprimont

Spa

Soumagne

Somme-Leuze

Sombreffe

Soignies

Sint-Truiden

Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Niklaas

Sint-Martens-Lennik

Sint-Martens-Latem

Sint-Maria-Lierde

Sint-Lievens-Houtem

Sint-Laureins

Sint-Kruis

Sint-Katelijne-Waver

Sint-Gillis-Waas

Sint-Genesius-Rode

Sint-Amands

Silly

Seraing

Seneffe

Schoten

Schilde

Schelle

Saint-Yvon

Saint-Vith

Saint-Nicolas

Saint-Léger

Saint-Hubert

Saint-Ghislain

Sainte-Ode

Sint-Pieters-Voeren

Sint-Joris

Turnhout

Tubize

Trooz

Trois-Ponts

Tremelo

Tournai

Torhout

Tongeren

Tintigny

Tinlot

Tienen

Tielt

Thuin

Theux

Tessenderlo

Tervuren

Ternat

Tenneville

Temse

Tellin

Terkoest

Uitdrijving, huisuitzetting, gedwongen ontruiming

woning ontruimen " "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen" "woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming" "gedeeltelijke ontruiming"

Vosselaar

Vorselaar

Visé

Virton

Vilvoorde

Villers-le-Bouillet

Villers-la-Ville

Vielsalm

Veurne

Verviers

Verlaine

Vaux-sur-Sûre

Wuustwezel

Wommelgem

Wingene

Willebroek

Wijnegem

Wielsbeke

Wichelen

Wezembeek-Oppem

Wevelgem

Wetteren

Westerlo

Wervik

Wenduine

Wemmel

Wellin

Wellen

Welkenraedt

Wavre

Waterloo

Wasseiges

Waremme

Waregem

Wanze

Walhain-Saint-Paul

Walcourt

Waimes

Wachtebeke

Waasmunster

Waarschoot

Yvoir

Zwijndrecht

Zwevegem

Zutendaal

Zulte

Uitdrijving, huisuitzetting, gedwongen ontruiming